neděle 4. listopadu 2012

Tipy na filmy 0.1

Ze začátku bych asi měla říct, že přímo nenávidím český filmy, takže pro milovníky- tyhle filmy se tady vážně neobjeví.;D Tak začneme.)

1.Paranormal Activity 4

  Takže na tomhle filmu sem byla nedávno v kině a přitom úplně nenávidím horory, nebo lekačky a vše se strachem spojené.:D Ale tenhle film mě naprosto chytl. I když mě dost překvapilo, že v trailerech byli věci, které ve filmu vůbec nebyly.Ale vážně doporučuju si na něho zajít;)
Je to v hodně částech docela napínavé a klidně bych si na něho zašla znovu:)

2.Expendables: Postradatelní 2

Tohle je úplně špičkovej film! Jestli máte rádi akční filmy jako já, tak tenhle film musíte vidět:) V tomhle filmu můžete vidět všechny herce kteří snad v jiným než akčních filmech nehráli.
Objevil se tu i Chuck Norris, kterej když přišel, tak sme všichni chytli takovej výbuch smíchu, že se otřáslo snad celí kino:D

3.Vyměřený čas

Tohle je snad můj neoblíbenější film. U tohohle filmu se mi strašně líbí jeho myšlenka.
V nějakých částech vidím to, jak to je v dnešním světě. Jestli se nepodíváte na tenhle film tak o hodně přijdete.;) Doporučuju!!!))))))

2 komentáře:

  1. ani jedno som nevidela ;)
    enjako ma nezaujali, možno budem ľutovať ale tak no :DD

    OdpovědětVymazat
  2. Paranormal :D
    Chcela by som si už konečne pozrieť ten film, ale ja som taký strachopud, že by som rok nespala a večer by som sama nemohla ísť po ulici :) A hlavne teraz, keď chodím domov večer zo školy. :D :D

    OdpovědětVymazat