čtvrtek 13. prosince 2012

Recenze- Makeupy, BB krémy, tónovací krémy

Ahoj:) Jak už jste si mohli přečíst, tak tenhle článek bude o mích makeupech, bb krémech a tónovacích krémech.) Moc toho nevlastním, takže to bude spíš taková menší recenze:) Deme na to:)

Makeupy

1.Rimmel London- Wake me up foundation
-Nejlepší make-up na světě! Mám první balení a už si asi jiný nekoupím.. Make-up vydrží celej den a pleť je po něm vážně probuzená, make-up obsahuje takové malé třpitky, které vážně nejsou vidět, když je máte, ale krásně jakokdyby odráží světlo, nebo jak to říct, takže máte nádhernou svěží pleť.. Za sebe vážně doporučuju:)


2. Avon- calming effects
-Tenhle makeup není nijak moc krycí, spíše dodá pleti krásný nádech a projasní ji.. Doporučuju vyzkoušet!:)
Avon Zklidňující make-up s reflexní složkou Nude

3.Colortrend- fresh face oil-free foundation
- Myslím, že tenhle makeup snad každý zná a tak na něho má každý vlastní názor, ale pro ty co ho neznají..Kryje tak průměrně, na pleti je příjemný, je docela lehký, takže o něm ani nevím. S bází vydrží celý den..


4.Estée Lauder- Resilience lift extreme + spf 15
- Tenhle makeup má nádherné balení, je v silném skle, ale i ten nejsvětlejší odstín je na mě moc tmavý, takže ho nevyužiju a tím pádem o něm nic moc neřeknu.. Kdyby jste někdo měl zájem, dejte vědět, ale upozorňuju, že pro nejsvětlejší pleť vážně není :D škoda.


Tónovací krémy


1. Balea face tónovací denní krém - odst. Naturell
-Tenhle tónovací krém opět není nijak moc světlý pro mou pleť a navíc jsem od něho očekávala víc, než umí. Nevidím skoro žádný rozdíl, když si tenhle tónovací krém dám. Obal je strašně příjemný, výdrž krému je celý den.. Nádherná vůně! Bohužel je do oranžova.
¨

BB krémy


1.Garnier BB cream / světlá pleť
-Tento BB krém mi nepřijde nijak úžasnej, já jsem ho dostala v Ladyboxu a za sebe bych si ho nekoupila.. Jediné co vidím je to, že umí rozjasnit..Nic moc..





1 komentář:

  1. každý wake me up vychvaľuje ale nie osm si istá či by mi zadol lebo ja potrebujem zmatňujúci make-up na mastnú, aknóznu pleť..
    nabudúce skús svoje vlastné fotky ;)

    OdpovědětVymazat